Selvutvikling i en ramme av varme, empati og respekt - individuelt og i grupper
d
d
d
d
d

Kai Leitemo er tidligere professor i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI (2006-2014). Han har undervist og veiledet siviløkonomstudenter på master- og Ph.D-nivå samt forsket og publisert i ledende internasjonale tidsskrifter. Han har mastergrad fra London School of Economics and Political Science (LSE) og doktorgrad fra Universitetet i Oslo, begge i samfunnsøkonomi.

Han er utdannet gruppeanalytiker fra Oxford Brookes University og The Turvey Center for Group-Analytic Psychotherapy i England, og TCP psykoterapeut fra Solverv Psykoterapi Institutt, Oslo.

Han har en 3-årig utdannelse i organisasjonsanalyse og ledelse (GOL) fra Institutt for gruppeanalyse og gruppepsykoterapi (IGA) i Oslo, og utdannelse innen coaching fra Center for Coaching i London med spesialisering i kognitiv atferdscoaching. Siden januar 2007 har han drevet Livsglede.

Ta kontakt på telefon 99550219 for en uforpliktende samtale eller send en melding til kai.leitemo@livsglede.org. Velkommen skal du være!

Vi har et selvutviklingsfokus som de fleste kan ha nytte av. Vi tilbyr ikke helsehjelp eller behandling av psykisk sykdom.

Kai Leitemo er psykoterapeut TCP, sertifisert Coach CCL og daglig leder av Livsglede, og tidligere professor i samfunnsøkonomi.

Dr Polit Kai Leitemo er gruppeanalytiker, sertifisert Coach CCL og daglig leder av Livsglede. Han var professor i samfunnsøkonomi ved Handelhøyskolen BI i perioden 2006-2014.

---------------------------------------

Ytterligere relevante lenker:

centered.seCentered.se tilbyr yoga, oppmerksomhetstrening og kognitiv atferdscoaching

Pesso Boyden System Psychomotor hjemmeside

 

 

 

VELKOMMEN TIL LIVSGLEDE!